Plast i naturen – naturen i plast

Den 23.3 til den 4.4.2019

BEM IKKE ÅBENT FREDAG 22.3.19

Ferniseringen er Lørdag d. 23.3 kl. 14.00, hvor byrådspolitiker Charlotte Riis Engelbrecht holder åbningstalen.

Med baggrund i den megen medieomtale om plastik i naturen holder ni kunstnere en udstilling med temaet: Plast i naturen – naturen i plast. Udstillingen bliver alsidig med både fotokunst, malerier, installationer, skulpturer, smykker m.m.

Kunstnerne er: Annette Møller, Bodil Senn, Christa Conradsen, Karin Baum, Marie-Luise Liebe, Susanne Hövelmann-Schulze, Torsten Schulze, Ulla Rerup, Ulrike Rasmussen.

Herudover deltager Rinkenæs Skole med kunst af ni elever i KunstPunkts Galleri UNG KUNST

Annette Møller har tænkt på temaet igennem længere tid og ønskede at samle et antal kunstnere, som kunne udstille sammen om temaet. Meningen med udstillingen er, at kunstnerne på hver deres unikke måde kan være med til at gøre opmærksom på det store problem, der er i naturen både på land og i vand.

Vi bliver hver dag gjort opmærksom på den store mængde af især plastik, som ikke kan forgå i naturen, eller som er mange, mange år om at blive tilintetgjort.

Frygten er, at vi en dag bliver nødt til at se vores natur på land som plastikskulpturer rundt om i verden.

Med udstillingen vil vi gennem vores forskellige udtryk gøre opmærksom på dette ved at vise, hvordan naturen kan se ud i plastik, men også ved genanvendelse af plastik til f.eks. smykker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.