”HERFRA MIN VERDEN GÅR”

Er tillen på SMS Sønderjysk malersammenslutning af 1935

På KunstPunkt Storegade 14 Augustenborg

Udstillingen ses fra. 9. 6 til 21.6. Åbningstider:
Hverdage kl. 13 -17
weekend kl. 11-17

En spændene udstilling. Hvor 14 af de 30 medlemmer samt 1 gæsteudstiller, viser en bred vifte af forskellige kunstarter med meget forskellige kunstneriske udtryk

Alle SMS kunstnere bor i Sønderjylland. De dækker en bred vifte af forskellige kunstarter med meget forskellige kunstneriske udtryk. Det fælles for medlemmerne er, glæden ved at skabe kunst samt at udstille sammen.

En enkelt gæsteudstiller er med på udstillingen på Kunstpunkt. Det er den dygtige keramiker Flemming Jensen der bor og har sit værksted på Gamle Skole, Kassøvej 36 i Rødekro. Flemming fortæller – at han er selvlært i lerets mangfoldige muligheder. I perioder arbejder han fortrinsvis med stentøj og mest drejede former. Processen mellem form og glasur er meget tidskrævende og i en travl hverdag, kan jeg ofte ønske mig en tidslomme – kun i keramikkens verden.

Ligeledes vil man på Kunstpunkt kunne stifte bekendtskab med et nyt medlem af SMS. Nemlig kunstneren Annie Margrethe Glistrup der laver eksistentiel kunst, farverig og inspireret af bibelen. Hun tager bl.a. udgangspunkt i Ikonmaleriet i sin egen og helt specielle stil.

SMS har en meget flot informativ hjemmeside:  www.sms1935.dk

I Børne- unge galleriet udstiller: Emma Hyldgaard Olsen

 

Save

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.