Kornlager – Kunstlager

Tilbage til Arkiv

Kornlager – Kunstlager – et grænseoverskridende kunstprojekt

Kornlageret i Augustenborg nede ved byens havn danner igen rammen for en kunstoplevelse. Bygningen med dens helt specielle, fascinerende atmosfære har inspireret kunststuderende fra universitetet i Flensborg, som deltager i Auβerschulische Vermittlungsorte (Formidlingssteder udenfor skolen) på 6. semester indenfor ”Kunst und visuelle Medien” (Kunst og visuelle medier) til dette grænseoverskridende projekt.

Dette er sket i samarbejde med Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening, som hjælper ved organisatoriske og praktiske spørgsmål samt kontakter til Danmark. Under vejledning af docenterne Werner Fütterer og Sarah Philipp arbejder de studerende både med udformningen af udstillingen samt formidlingen og marketing i forbindelse med den. Desuden skal de finde veje til at skabe interesse hos et yngre publikum.

Der vil blive vist en lidt usædvanlig udstilling, da de unge hovedsageligt vil præsentere installationer. Udstillingen er et resultat af et enestående samarbejde mellem den praktiske og den akademiske verden.

Hele projektet støttes af KulturDialog, som finansieres med støtte fra de regionale partnere, det danske kulturministerium, Ministerium für Bildung und Kultur des Landes Schleswig-Holstein samt fra EU’s INTERREG 4 A program Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N.

Partner i Tyskland: Universität Flensburg www.kunst-textil-medien.de

Partner i Danmark: Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening (FFKK) www.ffkk.org

 

Fernisering
23.06.2012 kl. 15.

 

Øvrige åbningstider:

24.6. samt 28.6.-1.7. kl. 13.30-17.30

Der er gratis entré

Adresse:
Kornlager, Havnen 2,
6440 Augustenborg

Se også:

www.kornlager-kunstlager.jimdo.com