” EN MANGFOLDIGHED”

 

Åben udstilling på KunstPunkt. 2019

” EN MANGFOLDIGHED”

7.JUNI – 27.JUNI 2019

FERNISERING: lørdag 8. juni Kl. 14.00

Åbent hverdage 13-17 weekend 11-17

Gratis adgang

Igen i år er der åben udstilling på kunstPunkt i Augustenborg: En udstilling, hvor alle interesserede har afleveret op til 4 værker. På den måde ønsker foreningen, at huset også i år danner ramme om en åben udstilling – i år med undertitlen EN MANGFOLDIGHED.

Der er 28 tilmeldte kunstnere, og udstillingen vil vise mange forskellige udtryksformer. Akvarel, akryl- og oliemalerier, tegning og blandformer. Også på en anden måde er der stor bredde: Kunstnerne kommer fra hele Sønderjylland, og en hel del fra Tyskland – så vore faste gæster vil denne gang se noget helt nyt.

KunstPunkt er set sted med plads til forskellighed, både i udtryk og materialevalg; det vil denne udstilling være et godt eksempel på. Det bliver en bred udstilling med meget at se på – vi glæder os til at åbne dørene for denne store fællesudstilling med medlemmer og kunstnere udefra i KunstPunkt; og vi håber en del gæster vil komme lørdag d. 8.6. kl. 14, hvor Anne Grethe Nielsen, den tidligere formand vil åbne udstillingen, og hvor der bydes på lidt forfriskninger til gæsterne.

Udstillerne Er:

Anne Grethe Nielsen, Anne Doris Lyng, Anne Merete Nilausen, Bodil Bjerregaard, Bärbel Kock, Edda Kock, Edith Brecht-Ziegler, Hanne A. Jacobsen, Ingrid Rasta-Thomsen, Ingrid Andreasen, Jette Jørgensen, Jørgen Hornung, Jutta Bollmann, Karin Mohrdieck, Kirsten Lindegaard, Lis Egtved, Lissi S. Jacobsen, Lisbet Larsen, Marie Voss, Margit Lolk Sørensen, Mette Krog Hansson, Nina Bækhøj, Pia Korsholm, Roberto Gavin, Susanne Clemann, Svend Erik Andreasen, Unny Boysen, Ulrike Neuhaus
kultunaut 1.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.