Lys over land og vand

Udstillingen vises på Kunstpunkt. Storegade 14 i Augustenborg fra. 27. juli til og med 9. august. Åbningstider på hverdage fra kl. 13 til 17 og i weekenden kl 11 til 17.

Fernisering lørdag d. 28. juli kl. 14.00 alle er velkomne og det er gratis.

Kunstnerne Anne Marie Just, Laila Olsen og Helen Dalvig boltrer sig i hele det gamle posthus.

Udstillingen hedder ”LYS over Land og vand”. Laila Olsens keramiske lamper lyser over Anne Maries og Helens mange billeder af landskaber og ”vandskaber”, deres billeder er nemlig alle akvareller, hvor vandet er et vigtigt element sammen med papir og pigment. Motiverne er mangfoldige og strækker sig fra portrætter, sejlskibe til den frodige natur både i form af skæve hytter, bølgende kornmarker og den menneskelige krop.

Anne Marie Just har galleri i Mjels og er kendt for sine fine akvareller hvert år i påsken i Nordals Idrætscenter. Helen Dalvig er fra Sønderborg, hvor hun bl.a. har eget Galleri og Billedværksted i Voldgade. Laila Olsen bor i Høruphav og er en del af Kunstværket i Augustenborg, hvor hun arbejder med sine skulpturer.

 

 


Område med vedhæftede filer
Klik her for at svare, svare alle eller videresende
0,7 GB (4 %) af 15 GB er brugt
Seneste kontoaktivitet: for 21 minutter siden

Detaljer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.