folkBALTICA 2016

Fire flotte koncerter i Sønderborg

– og masser af koncerter i resten af regionen

Åbningskoncert: Stemmer

Koncertsalen Alsion 27. april kl. 20

Stemmen er i fokus i år. Oplev et udsnit af de kommende dages solister i et brag af en koncert, der altid får brølende applaus fra publikum. Solisterne bakkes op af folkBALTICA Ensemblet og Sønderjysk Pigekor under ledelse af Harald Haugaard.

image001-2

Nye horisonter

Nygaard i Nørreskoven 28. april kl. 20

Med udgangspunkt i Anja Præst Mikkelsens egne kompositioner skaber Anja Præst Trio en stemningsfuld atmosfære, hvor forbindelsen mellem musik og sang bliver til finurlige historier. Trioen suppleres af sangerinden Karen Mose, som har en karakteristisk og stærk stemme.

image002-1

Når lysene går ud

Sønderborghus 30. april kl. 13

Kristian Leth er en af de betydeligste kunstnere blandt de mange yngre danske sangskrivere. Ved folkBALTICA 2016 spiller han med Sønderborgs eget jazz ensemble, Art Ensemble Syd, og bygger dermed nye, musikalske broer.

image003

Den menneskelige stemme

Sønderborg Slot 1. maj kl. 12

Den schweiziske stemmemester Christian Zehnder er umulig at sætte i en genremæssig bås. Han hæver sig snarere over konventioner og normer. Zehnders udtryk er på en gang ekspressivt, bevægende og helt universelt.

Se hele programmet på www.folkbaltica.dk/.de

www.alsion.dk

www.kulturfokus.dk / .de

 

Sønderborg Kommune
Land, By og Kulturforvaltning          

Kultur & Fritid
Kastanie Allé 24 A, 1.sal
DK-6400 Sønderborg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*